Over ons

Over ons 150x150 Over onsTweedeinkomen.info is een onderdeel van Streetview.be en verzamelt informatie en tips omtrent affiliate voor Belgen en Nederlanders. Ook biedt deze website de mogelijkheid voor het aankopen van een volledige affiliate website. Op deze website is zoveel mogelijk informatie weergegeven omtrent de aankoop, mogelijkheden en de software van een affiliate site. Ook geven wij informatie mee omtrent de optimalisatie van dergelijke sites, zoals: meer informatie over SEO of zoekmachine optimalisatie, het schrijven van artikels, hoger komen in Google, de Google Panda update, de Google Pinguin update, affiliate programma’s, affiliate software, affiliate tools, affiliate marketing, commissies, artikel marketing, voorbeelden, een website promoten, nieuwsbrief marketing, uniek affiliate script, zoekwoorden onderzoek en TradeTracker. Bij elk onderdeel werden er nog enkele video’s geplaatst, ter ondersteuning van de informatie op de site.

De aanbiedingen, mogelijkheden en tools die op de website weergegeven worden, zijn van partners uit Belgiƫ en Nederland. Enkel partners die akkoord gaan met de samenwerking van tweedeinkomen.info, worden gepubliceerd op deze website.

Tweedeinkomen.info heeft niet de bedoeling om te spammen, ook niet via de nieuwsbrief. Het doel van tweedeinkomen.info is om tips en mogelijkheden weer te geven aan zijn bezoekers in verband met geld verdienen, thuiswerk en affiliate.