Internetshop: affiliate website mogelijkheden

Internetshop: je eigen affiliate website

Internetshop affiliate website via uniek script Internetshop: affiliate website mogelijkhedenDenk je wel eens: “hoe word ik rijk” of “hoe kan ik extra geld verdienen”? Dan heb je ongetwijfeld een internetshop nodig, waarin je de mogelijkheid hebt om affiliate feeds te importeren. Via deze website kan je jouw eigen affiliate internetshop bestellen. Je hebt de keuze tussen een affiliate internetshop via een uniek script, met ingebouwd CMS systeem of een affiliate WordPress website.

Als je interesse hebt om een internetshop te bestellen, dan hoeft u enkel – geheel vrijblijvend – een bericht te sturen via het contactformulier. Ook als je enkele vragen hebt over het script, kan je contact opnemen. Je zal uiteraard zo snel mogelijk een antwoord ontvangen!

Bekijk een voorbeeld: www.winkelcentrumshoppen.nl

Internetshop: hoe werkt een affiliate webwinkel?

Hoe werkt een eigen affiliate internetshop 150x150 Internetshop: affiliate website mogelijkhedenVraagt u zich af op welke manier zo’n affiliate internetshop werkt als u een affiliate site aanschaft via deze website? Dat is heel simpel! Stel, u wilt in de branche “reizen en vakanties” een affiliate internetshop aanschaffen om extra geld mee te verdienen. In overleg wordt er dan voor u, op een zeer korte tijdsduur, een passende affiliate internetshop gemaakt. U krijgt vervolgens een heel duidelijke en gebruiksvriendelijke handleiding, alsook alle informatie in verband met het plaatsen van duizenden vakanties op uw eigen internetshop. Om vakanties te kunnen publiceren, moet u zich eerst gratis aanmelden bij bedrijven zoals TradeTracker of Daisycon. Als u nog een leek bent op het gebied van affiliate, dan leest u best eerst de berichten die u hierover vindt op deze website. Uiteraard kan u ook altijd contact opnemen als er problemen of extra vragen zijn. Voor alle vakanties die via uw eigen affiliate internetshop worden geboekt, ontvangt u een hoge commissie die kan variëren tussen € 10,- en € 1000,-. Deze commissie hangt af van het bedrag waarvoor er geboekt wordt en de commissie dat een touroperator bepaald. Sommige touroperators bieden, als commissie, een vast bedrag per boeking, bijvoorbeeld € 75,-. Andere touroperators bieden een percentage op het bedrag waarvoor er geboekt wordt, bijvoorbeeld 5%. Als u een beetje rekent, ziet u dat er veel geld verdiend kan worden via een affiliate internetshop! De enige vereiste is dat u meerdere verkopen verwezenlijkt. U krijgt bij bv. TradeTracker een volledig overzicht van alle statistieken die met uw affiliate internetshop te maken hebben, zoals bijvoorbeeld: het dagelijks aantal bezoekers, het aantal kliks en natuurlijk uw verdiensten. U ontvangt meerdere keren per maand alle inkomsten automatisch op uw bankrekening. Per geboekte vakantie dat via uw internetshop gerealiseerd wordt, krijgt u telkens een mailtje om u hiervan op de hoogte te brengen.

Bovenstaand voorbeeld is van toepassing op de branche: “reizen en vakanties”, maar uiteraard kan dit toegepast worden op alle soorten branches, zoals bijvoorbeeld: verzorging, gezondheid, witgoed, kinderkleding, sportkleding, interieurartikelen, cadeaus, … deze lijst is oneindig!

Internetshop via uniek affiliate script en achterliggende CMS

Internetshop via uniek affiliate script 150x150 Internetshop: affiliate website mogelijkhedenU kan een eigen affiliate internetshop bestellen met een uniek affiliate script en achterliggend, zelfgebouwd CMS systeem. Via dit CMS systeem kan je vele zaken aanpassen, meta tags invoeren, tekst toevoegen, You Tube filmpjes toevoegen en veel meer! Op deze manier kan u de internetshop helemaal optimaliseren zoals u dit zelf wilt. Ontbreekt er volgens jou iets aan het script of aan de website? Geen probleem, dan wordt dit er voor jou ingebouwd! Je ziet, de mogelijkheden zijn onbeperkt met deze affiliate internetshop, waardoor u de mogelijkheid heeft om rijk te worden! Aan de linkerkant ziet u een voorbeeldje van een affiliate internetshop via deze unieke CMS. Ook de figuur helemaal bovenaan deze pagina is hiervan een voorbeeld.

Een heel groot voordeel aan dit affiliate script, is dat het dezelfde producten of vakanties met elkaar vergelijkt en vervolgens de goedkoopste bovenaan in het overzicht plaatst. Op deze manier kan de bezoeker altijd zien welke touroperator de goedkoopste is voor een bepaalde vakantie, of bij welk bedrijf een bepaald product het goedkoopste is!

Het affiliate script van de internetshop werkt zeer goed samen met de productfeeds van onder andere Tradetracker, Daisycon, Zanox en Tradedoubler. Dit affiliate script wordt steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Een affiliate internetshop is een mooie manier om zonder al te veel risico geld te verdienen op het internet. Uiteraard moet je hiervoor eerst wat investeren, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een website of het promoten van je website.

Via een affiliate internetshop, zullen bezoekers doorgestuurd worden naar bedrijven of touroperators. Deze bezoekers worden misschien klanten bij de bedrijven, of doen er een aankoop. Hiervoor kan je een mooie salesvergoeding, leadvergoeding of een klikvergoeding krijgen. Je moet wel rekening houden met SEO, waarover je ook informatie vindt op deze website.

Enkele kernpunten van het unieke affiliate script

 • Het script werkt goed samen met de productfeeds van o.a. Tradetracker, Daisycon, Zanox of Tradedoubler
 • Dit is het enige affiliatescript in België en Nederland dat producten met elkaar kan vergelijken
 • Het script werd getest op meer dan 500.000 verschillende artikelen
 • Er worden nog steeds extra modules voor het script gemaakt
 • De internetshop kan onbeperkt worden uitgebouwd met extra functionaliteiten
 • Er wordt rekening gehouden met uw lay-out wensen bij het bouwen van uw affiliate internetshop

Extra mogelijkheden in een affiliate internetshop

 • Zwevende tekstblokken
 • Google Maps plugin
 • Nieuwsbrieven plugin
 • Contactformulier
 • Banner module om via een gebruiksvriendelijke CMS in te stellen
 • You Tube including (je kan ook geld verdienen via You Tube)
 • Slideshow die op een gewenste plaatst in de website geplaatst kan worden
 • Mogelijkheid om 3 submenu’s te plaatsen onder 1 menu
 • MetaTag including, zodat Google uw website zo hoog mogelijk plaatst
 • Beoordelingen en reviews module
 • Social buttons integratie, zoals Facebook en Twitter
 • Wetgeving modules, zoals bijvoorbeeld de “cookiewet”
 • Extra tekstpagina’s, zoals bijvoorbeeld “Over ons”

Weet u niet wat wij bedoelen met een uniek script dat gebruikt wordt op een internetshop? Dan vindt u meer informatie op de Wikipedia scripttaal pagina!

Internetshop via WordPress

Affiliate internetshop in WordPress Internetshop: affiliate website mogelijkhedenHet is ook mogelijk om een affiliate internetshop te bestellen dat gemaakt is in WordPress. WordPress is een hele populaire CMS en wordt overal ter wereld gebruikt. Heel veel webdesigners werken met deze CMS. Ook is het mogelijk om via deze website een WordPress internetshop te bestellen. Er zal uiteraard rekening gehouden worden met al uw wensen om dergelijke internetshops te bouwen. WordPress scripts zijn niet uniek, maar worden wel geapprecieerd door Google. De mogelijkheden van deze CMS zijn oneindig, zo ook de mogelijkheden van een affiliate internetshop in WordPress! Aan de linkerkant ziet u een voorbeeldje van een affiliate internetshop die gemaakt werd in WordPress.

Deze beschrijving over een affiliate internetshop in WordPress is zeer beperkt, omdat iedereen zijn wensen anders zijn en er zo uniek mogelijke internetshops gemaakt moeten worden in WordPress.